fbpx
Avoinna ma-pe klo 15 – 18, puh 050 588 2600 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) paula@vetikkotravel.com

ASICS Stockholm marathon 9.10.2021 – Lähtö Helsingistä

Perinteinen maratonristeilylaiva lähtee Helsingin Eteläsatamasta, Tallink Siljan terminaalista. Laivalle toimitetaan kaikkien juoksunumerot riippumatta siitä olitko ilmoittautunut itse jo maratonille vai teimmekö me maratonilmoittautumisen puolestasi. Maratonilmoittautumisen maksaa ainoastaan juoksijat ja huoltojoukot ovat tervetulleita mukaan. Maratonristeilyn palvelut ovat ainoastaan Vetikko Travelin asiakkaille tarkoitettu. Esim. pasta buffet sisältyy matkan hintaan eikä kuponkeja myydä laivalla ja kilpailunumerot noudetaan laivalle vain omille asiakkaillemme.

Laiva-aikataulu

Perjantaina 8.10.                  Helsinki – Tukholma           17.00 – 09.00 +1
Lauantaina 9.10.                  Tukholma – Helsinki           19.00 – 11.30 +1

Hinta / henkilö

Helsinki – Tukholma – Helsinki

Hintaan sisältyy

  • risteily valitussa hyttiluokassa
  • aamiainen meno-paluumatkalla (DeLuxe ja Commodore-luokassa erikoisaamiainen)
  • pasta buffet menomatkalla
  • sauna paluumatkalla
  • juoksunumeron noutamisen laivalle

Kilpailuilmoittautuminen maratonille

Hinta  110eur.  Vapaaehtoinen peruutusturva maratonia varten 13€

Palvelumaksumme on 20€ / laskutettu asiakas.

Vetikko Travel ei vastaa maratonkilpailun peruuntumisesta, kilpailujärjestelyjen vaihtumisesta, ajankohdan- tai kilpailupaikan muutoksista, ei mahdollisista virheistä kisaohjelmassa eikä niiden mahdollisesti asiakkaille aiheuttamista kuluista tai ansiomenetyksistä.

Paluumatkan illallinen

Voit varata ennakkoon paluumatkan buffet illallisen hintaan á 38,50, jolloin samalla saat pöytävarauksen . Kattausajat ovat klo 18.00, klo 19.30 ja klo 21.00. Tavolata a la carte ravintolaan voi myös tehdä pöytävarauksen lunastamalla illalliskupongin á 38,50. Kattausajat ovat klo 18.00, klo 20.00 ja klo 21.00

Matkaohjelma

Perjantaina

Jokaiselle matkustajalle on tehty lähtöselvitys valmiiksi ja maihinnousukortit on noudettavissa omalla nimellä satamassa. Sinun ei tarvitse jonottaa laivayhtiön lähtöselvitykseen.

Helsingin laivan ohjelma

Menomatkalla kaikille matkustajille Pasta buffet sisältyy hintaan. Oman kattausajan näet maihinnousukortin yhteydessä jaetussa ateriakupongissa. Laivalla pidetään maratoninfo, missä kuulet viimeisiä vinkkejä sekä tulevan viikonlopun ohjelman. Kokoustiloissa on oma kilpailutoimisto, josta kaikkien juoksunumerot ovat noudettavissa. 

Lauantaina

Aamiaisbuffet sisältyy kaikille hintaan. Laivan saapuessa Satamasta siirrytään kävellen maratonin lähtöpaikalle. Maratonin lähtö on kahdessa ryhmässä klo 12.00 ja klo 12.10 Maali suljetaan klo 18.10. Maalialueelta siirrytään kävellen satamaan. Laivan saunat ovat maratoonarien käytössä. Laivan buffet sekä muut ravintolat odottavat juoksijoita. Il

Sunnuntai

Voitte nauttia aamiaisen omaan aikataulun mukaan. Sisältyy matkan hintaan. Laiva saapuu satamaan klo 11.30  Hyvää kotimatkaa

 

Asics Stockholm Marathon

Alkukesän ehdoton juoksutapahtuma meille suomalaisille on Tukholman maraton. Tunnelmaltaan Tukholma on loistava maraton.

Ohjeet lähtö- ja maalialueelle

Lähtöalueelle mennään laivalta kävellen. Matkaa on n 2 km ja aikaa menee puolisen tuntia.. Lähtöalueella vaihtovaatteet jätetään Östermalmin urheilukentälle varatulle alueelle. Laita saamasi kilpailunumerotarra vaihtovaatekassiin. Kassit ovat noudettavissa samasta paikasta. Lähtö tapahtuu Lidingövägenilta, urheilukentän vieressä olevalta kadulta. Lähtö tapahtuu kahdessa ryhmässä. Ryhmät A,B,C,D ja E starttaa klo 12.00 ja ryhmät F,G,H,I ja J klo 12.10. Maaliin tullaan vanhalle Tukholman Olympiastadionille, missä heti maaliviivan ylitettyäsi saat mitalin. Jatka matkaa stadionilta ulos, jossa saat urheilujuomaa. T-paidan, eväspussin ja vaihtovaateet saat Östermalmin urheilukentältä. Maalialueelta jatkat kävellen Värttanin satamaan, jossa laiva odottaa. Laivaan pääsee koko päivän. Huomioi, että paluumatkalle kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä satamassa tulee olla viimeistään klo 18.45. Laiva lähtee klo 19.00 ja maali suljetaan klo 18.10.

Lähtö

Kaksi ryhmää klo 12.00 ja klo 12.10.

Reitti

 

Maratonreitillä

Reitillä on 17 juoma-asemaa 3 km välein. Energia-asemia on reitillä 8 joilla on tarjolla mm. suolakurkkuja, kasvislientä, energiapatukoita, banaania Jos joudut keskeyttämään, etsi lähin juomapiste ja ilmoita pisteen sairaanhoidolle tai maalialueen infoon. 020 taksit tarjoavat ilmaisen kyydin keskeyttäneille ja heille, ketkä eivät ehdi maaliin maksimiajassa.  Taksin saat lähimmältä juoma-asemalta. Aikaraja 6h

 

 

 Yleisiä ohjeita matkalle

Tässä teille vielä muutama asia muistettavaksi ja luettavaksi ennen matkaa.

Passi

Pohjoismaiden kansalaisena et tarvitse matkustusasiakirjaa, kun liikut muissa Pohjoismaissa. Sinun on kuitenkin tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytesi ja kansalaisuutesi.

Matkavakuutus

Tarkista, että matkavakuutesi on voimassa.

Valuutta

Ruotsin valuuttana on kruunu (SEK). Rahan nostaminen on yleensä mahdollista suomalaisella maksukortilla minkä tahansa pankin nostoautomaatista. Laivalla voi maksaa sekä euroilla että kruunilla.

Laivaliput

Emme lähetä erikseen laivalippuja, vaan teemme lähtöselvityksen puolestanne. Saatte maihinnousukortit Vetikko Travelin pisteestä satamassa.

Hyvä tietää

Ulkoasianministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta:

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=17245&culture=fi-FI&contentlan=1