fbpx
Avoinna ma-pe klo 09.00 – 16.30, puh 010 235 1100 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) maraton@vetikkotravel.com

Marcialonga 70km 26.1.2020

Marcialongan hiihto on yksi perinteisempiä ja tunnetuimpia massahiihtoja. Sinne otetaan vain 7500 hiihtäjää. Vetikko Travelilla on oma kiintiö hiihtonumeroista, joten asiakkaamme saavat varman hiihtonumeron kauttamme. Tunnelmaltaan keskieurooppalainen, koska reitti menee kylien läpi. Alkumatkan 18km jälkeen alkaa tasatyöntöosuus, kun hiihdetään joen vartta pitkin Val de Fiemmen laaksossa. Maaliin tullaan 3km nousun jälkeen.

Hinta perjantai – maanantai + lento

750€/ H2 / hlö 810€/ H1 / hlö

Hinta sisältää

  • lentokenttäkuljetukset kohteessa meno-paluu
  • majoituksen valitussa huonetyypissä
  • puolihoito hotellissa ja kylpylän vapaan käytön
  • kilpailujärjestäjän kuljetuksen hiihdon lähtöpaikalle ja maalista hotelliin
  • ilmoittautumisen hiihtoon joko 70km tai 45km

Lisämaksut

  • lentohinta varauspäivän mukaan alkaen n 200€ +suksien kuljetus

Palvelumaksu 20€ / tilaus.

Hinnat perustuvat 04/2019 voimassa olleisiin hinnastoihin ja ovat sitoumuksetta sekä edellyttävät vähintään 20 henkilön ryhmää. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hiihtoilmoittautuminen on 100 % sitova eikä siitä ole takaisinmaksua peruutustapauksen sattuessa. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Vetikko Travel ei vastaa hiihtokilpailun peruuntumisesta, kilpailujärjestelyjen vaihtumisesta, ajankohdan- tai kilpailupaikan muutoksista, ei mahdollisista virheistä kisaohjelmassa eikä niiden mahdollisesti asiakkaille aiheuttamista kuluista tai ansiomenetyksistä.  

Matkaohjelma Marcialonga

Lentoaikataulu Finnair, suosittelemme seuraavia lentoja, joilta meillä on yhteinen bussikuljetus hotelliin ja takaisin.

24.01. AY2803 Helsinki – München        08.00 – 09.30
27.01. AY808   München – Helsinki       18.40 – 22.15

Ole hyvissä ajoin lentokentällä. Münchenin lentokentältä on yhteinen bussikuljetus Italiaan. Sääoloista riippuen saapuminen hotelliin n klo 15. Tulomatkalla lentokentältä bussi aJaa kisatoimiston kautta, jotta voitte noutaa kisanumeronne.

Majoitus       Hotel Sole

Via De L’Or, 8, 38030 Bellamonte Hyvä turistiluokan perhehotelli. Huoneet tilavia, alakerrassa paljon yhteisiä oleskelutiloja. Toisen kerroksen kylpylä on vapaasti käytettävissä

Kylpylä

Hotellin kylpyläosasto on käytettävissämme päivittäin klo 15.00 – 19.00 Kylpylästä voi vuokrata loman ajaksi oman kylpytakin, mutta ota oma uimapuku mukaan sekä sisätossut. Vaatteet vaihdetaan huoneissa ja kylpylä on yhteinen miehille ja naisille. Voit varata jalka-, kasvohoitoja tai hierontaan suoraan kylpylästä.

Puolihoito

Matkan hintaan sisältyy puolihoito ja voitte valita joko lounaan tai päivällisen. Illallinen on 4 ruokalajin kokonaisuus.

Perjantai 24.1.

Finnairin aamulennolta Muncheniin on yhteiskuljetus Italiaan. Bussi käy matkalla Cavalezan kilpailutoimistossa, josta noudetaan hiihtonumerot.

Lauantai 25.1.

Bussi noutaa halukkaat käymään Lago di Tesseron hiihtostadionilla. Bussi odottaa perillä noin 2 tuntia. Stadionilla voi seurata Marcialonga Sory hiihtoa tai voit jäädä tänne hiihtämään ja tulla omatoimisesti takaisin hotellille. Marcialonga Story, Vintage ski race 11 km CT .Lähtö on stadionilta. Kisaan voi osallistua 40 v vanhoilla välinellä.

Sunnuntai 26.1.

06.30-07.00   Lähtö on kisajärjestäjän bussilla lähtöpaikalle. Lähtöpaikalla vaihtovaatekassit jätetään numeroituihin rekkoihin. Kassi tulee olla kilpailujärjestäjän antama muovikassi ja siihen merkitään oma kilpailunumero. Tämän perusteella saat kassin takaisin sitten maalialueella.
Klo 08.00 alkaen on Marcialonga hiihdon lähtö  Moenasta. Lähtö tapahtuu ryhmissä n 5 min välein. Maali sijaitsee Cavalesessa. Maalialueella saatte vaihtovaatekassit sekä diplomit, leimat passiin yms. Maalista pääsee takaisin hotelliin kilpailujärjestäjän bussilla ensin Predazoon, josta vaihto pikkubusseihin tai takseihin. Kerrotte vain toimitsijoille Bellamonte / Hotel Sole niin teidät ohjataan oikeaan kuljetukseen. Tämä todella toimii tehokkaasti ja nopeasti.

Maanantai 27.1.

klo 10.00       Yhteinen kuljetus hotellista Münchenin lentokentälle
klo 18.40       Lento lähtee Helsinkiin, jonne saapuminen klo 22.15

Marcialonga 26.1.2020

Tunnelmaltaan parhaita massahiihtoja, sillä kannustavia katsojia on lähes koko reitin varrella. Erikoiseksi kisan tekee se, että ladut tuodaan Val de Fiemmen kylien kadulle. Kadut suljetaan lauantaina. Lumi ajetaan kaduille ja ladut ajetaan aamuun valmiiksi. Näin katsojat pääsevät seuraamaan kisaa vaikka omalta parvekkeeltaan.

Marcialongan hiihtoa ei koskaan peruta, lupaavat järjestäjät. Viime vuodet ovat täyttäneet lupaukset. Järjestäjät tekevät vaikka koko 70km ladun keinolumesta, jos laaksossa ei ollut yhtään lunta. 

Lähtö tapahtuu Moenan kylästä klo 08.00 alkaen noin 5 min välein. Lähtöryhmä määräytyy edellisen vuoden Marcialongan tuloksella tai muulla World Loppet sarjan tuloksilla. Vanhoilla tai sarjaan kuulumattomien hiihtojen tuloksella ei ole vaikutusta lähtöryhmään.

Maali sijaitsee Cavalezan kylässä, josta bussikuljetus toimii hyvin majoituspaikkohin.

Kuljetus tapahtumapaikolle

Majoituspaikoista on kisajärjestäjän bussikuljetus lähtöpaikalle sekä maalista takaisin. Tämä toimii hyvin.

Aikaraja

Hiihtäjien on täytynyt ohittaa Canazei klo 12.30, Predazzo klo 15.30 ja Molina klo 17.30.

Aikaraja voi muuttua turvallisuussyistä.

Profiili

Ensimmäiset 18 km on nousujohteista, minkä jälkeen alkaa laskuvoittoinen osa, hyvinkin tasatyönnöllä hiihdettävä. Viimeiset 3 km noustaan maaliin.

Image18

Reittikartta

http://www.marcialonga.it/marcialonga_ski/EN_course.php

Oheistapahtumat

Marcialonga Story

Lauantaina hiihdetään Marcialonga Story vintagehiihto. Lähtö on Lago di Teseron stadionilta ja maali Predazoon. Matka on 11km ja hiihtovarusteet tulee olla vintagea eli puusukset ja anorakit mukaan.

Upeita asuja ja Järvisen puusukset on siellä hyvin edustettuina.

 

Yleisiä ohjeita matkalle

Passi

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Mukaan kannattaa ottaa valokopio passista ja säilyttää se erikseen passista. Italiaan majoittuessa hotelli ottaa valokopiot passeista ja sisäänkirjautuminen käy nopeammin, mikäli teillä on kopio valmiina.

Matkavakuutus

Tarkista, että matkavakuutesi on voimassa sekä mahdolliset kilpailun aiheuttamat rajoitukset.

Valuutta

Valuuttana Italiassa on euro. Rahan nostaminen on yleensä mahdollista suomalaisella maksukortilla minkä tahansa pankin nostoautomaatista.

Lentoliput

Lentoliput lähetetään teille sähköisenä suoraan varausjärjestelmästä sähköpostiinne. Ottakaa siitä kopio mukaan tai viesti kännykkäänne. Mikäli ette ole lentolippuja saaneet, niin ottakaa minuun yhteyttä.

Lähtöselvitys

Jokainen huolehtii itse omasta lähtöselvityksestään lentokentällä.  Lähtöselvityksen voi tehdä myös ennakkoon 36 tuntia ennen lähtöä joko internetissä tai matkapuhelimella. Lisätietoa löytyy Finnairin sivuilta http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in Kun lähtöselvitys on tehty ennakkoon, voi matkatavarat vain jättää matkalaukkutiskille ennen turvatarkastukseen menoa.

Istumapaikat

Olen tehnyt ennakkovarauksen istumapaikoista kokoryhmälle siten, että istuisimme lähekkäin.

Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin voi ottaa enintään yhden laukun, jonka enimmäispaino on 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm. Huomioikaa rajoitukset nesteiden ja mm. suksivoiteiden kuljettamisessa lennoilla. Yksittäinen nestepakkaus voi olla kooltaan enintään 100ml ja sen tulee mahtua litran kokoiseen, suljettavaan läpinäkyvään muovipussiin.

Sukset Suksipussin enimmäispaino saa maksimissaan 23kg.

Lisämaksu suksien kuljetuksesta koneessa on maksettu lentolipun yhteydessä.

Ruumaan

menevä matkatavara saa olla korkeintaan 23 kg. Suksivoiteiden kuljettamisessa käsimatkatavaroissa tai ruumassa on sallittu, mikäli kyseessä on kiinteä suksivoide tai liisterivoide. Jotkut voiteet saattavat sisältää kiellettyjä aineosia. Jos voidepakkauksessa on teksti syttyvää, on kuljetus lentokoneessa kokonaan kielletty. Useimmat voiteenpoistoaineet ovat palavia nesteitä ja siis kiellettyjä. Lisätietoja voi tarkistaa esim. http://www.mitamukaanlennolle.fi

Kuljetus hotelliin

Meille on yhteinen bussikuljetus lentokentältä hotelliin. Matka-aika on sääoloista riippuen 4-5 tuntia. Matkalla pidämme pienen lounastauon.

Aika

Italiassa aika on tunnin vähemmän kuin Suomessa

Hyvä tietää

Ulkoasianministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta: http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15735

Matkanjohtaja

Olen mukana matkanjohtajana matkalla. Saavun keskiviikkoaamuna lentäen Jyväskylästä ja tulen suoraan Münchenin lennon lähtöportille. Tapaamisiin siis siellä, Paula Vetikko, Vetikko Travel puh matkan aikana +358 50 5882600