fbpx
Avoinna ma-pe klo 15 – 18, puh 050 588 2600 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) paula@vetikkotravel.com

Virgin London marathon 2.10.2022

Välitämme Lontoon maratonille majoituksen ja juoksunumeron yhdistelmän omatoimimatkana.

Hinta vahvistuu myöhemmin

Hinta sisältää seuraavat palvelut:

  • majoituksen valitussa huonetyypissä sekä aamiaisen hotellissa
  • kilpailuilmoittautumisen maratonille
  • kuljetuksen maratonin lähtöpaikalle

Maraton osallistumismaksu sisältyy matkan hintaan ja myymme maratonilmoittautumisia vain matkapaketin yhteydessä.

Huoltojoukot saavat xx€ alennusta matkasta ilman juoksuilmoittautumista.
Palvelumaksumme on 40€ / laskutettu asiakas.

Matkapakettia on mahdollisuus jatkaa omatoimimatkana, mutta juoksunumeroa ei saa ilman matkapakettia.

 

 

MATKAOHJELMA VIRGIN LONDON MARATHON

Lentoaikataulu/ Finnair
AY1331 Helsinki – Lontoo    08.00 – 09.10
AY1338 Lontoo – Helsinki    18.10 – 23.00
Ajat paikallisia aikoja.

Ole hyvissä ajoin lentokentällä. Jokainen tekee oman lähtöselvityksen. Lennän teidän kanssanne Lontooseen ja tapaamme lähtöportin luona.

Majoitus

Strand Palace Hotel 3* 372 Strand, Westminster, Lontoo , WC2R OJJ

  • iso turistiluokan hotelli aivan loistavalla paikalla maratonia ajatellen; pääset maalista suoraa katua pitkin kävellen 20 minuutissa hotellille
  • maratonin lähtöpaikalle menevälle junalle on vain 7 min kävely hotellilta
  • teatterit ja ostospaikat kävelymatkan päässä
  • monipuolinen aamiainen

Kuljetus kilpailutoimiston kautta hotellille

Meillä on yhteinen bussikuljetus lentokentältä keskustaan. Kokoonnutaan tullin jälkeen tuloalulaan ja siirrytään siitä yhteisesti bussille. Bussiyhtiön edustaja odottaa Vetikko Travel –kyltin kanssa. Menemme lentokentältä ensin hotellille, jonne jätämme matkatavarat. Sen jälkeen bussi vie kilpailutoimistoon noutamaan juoksunumeroita. Paluu hotellille omatoimisesti.

Juoksunumerot

Jokainen noutaa itse henkilökohtaisesti juoksunumeronsa. Ota passi henkilöllisyyden todistamista varten ja Lontoosta saamanne vahvistus mukaan käsimatkatavaroihin. Laita juoksunumeron taakse joko mukana matkustavan kannustajan puhelinnumero tai minun puhelinnumeroni +358 50 588 2600 mahdollisia hätätapauksia varten.

Illallinen

Tuloiltana meillä on yhteinen illallinen hotellin lähistöllä.

Lauantai on vapaata tutustumista Lontoon nähtävyyksiin.

SUNNUNTAI

klo 06.00 ->   Aamupala
klo 08.00      Lähdemme yhdessä hotellilta kävellen Charing Cross asemalle (n. 7 min kävelymatka), josta matkustamme junalla Blackheatin asemalle. Jatkamme kävellen Greenwich Parkiin lähtöalueille.

Paluu hotellille
Pääset maalista kävellen hotellille  reilussa vartissa.

Klo 19.00      Lähdetään yhdessä pubiin, ketkä jaksavat ja ruoka tai juoma maistuu. Tavataan hotellin aulassa.

MAANANTAI

Klo 12.00                            Hotellihuone on luovutettava, mutta matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.
Klo 14.30                            Lähtö hotellilta lentokentälle.
Klo 18.10                            Finnairin lento lähtee Lontoosta
Klo 23.00                            Saavumme Helsinkiin

 

Virgin London Marathon

Kevään suurimpia maratoneja juostaan huhtikuussa Lontoossa. Kilpailu on yksi maailman suurimpia hyväntekeväisyystapahtumia maailmassa. Koko kilpailua värittää lukuisat eri hyväntekeväisyysjärjestöt ja joukkueet, mitkä juoksevat rahaa omalle järjestölleen. Kilpailuun on vaikea ulkomaalaisten päästä, mutta Vetikko Travelilla on oma kiintiö juoksunumeroista, joita voimme myydä matkapaketin yhteydessä. Olemme Virgin London maratonin ainoa virallinen edustaja Suomessa.

Ohjeet lähtö- ja maalialueelle

Lähtöalueelle mennään junalla. Hotellilta on 5 min kävelymatka juna-asemalle, mistä junia lähtee vartin välein. Junamatka kestää 20 min. Perillä on taas noin vartin kävely lähtöalueelle. Lähtöalue on jaettu kolmeen eri väriseen alueeseen ja numerosi kertoo sinulle, mistä väristä sinun lähtösi on. Yleensä ryhmämme lähtee siniseltä lähtöalueelta. Lähtöalue on taas jaettu aikatavoitteen perusteella eri karsinoihin. Oma lähtökarsinasi on merkitty numerolappuun pienellä numerolla. Lähtöalue on suuri nurmikenttä. Vesisateella kannattaa huomioida, että nurmi jaattaa olla hyvin märkää ja kannattaa miettiä ottaako vaihtokengät tai sukat lähtöön mukaan. Siellä on myös suuret teltat, johon voi mennä huonolta säältä suojaan. Alueella on myös lukuisia vessoja. Samalla alueella on myös vaihtovaaterekat, johon voitte viedä vaihtovaatekassin oman juoksunumeron mukaiseen rekkaan. Vaihtovaatekassina tulee käyttää kilpailujärjestäjän antamaa läpinäkyvää muovikassia ja liimata siihen oma juoksunumerosi. Rekat siirretään maalialueelle ja löydät sieltä oman kassisi. Maalialueella saat ensimmäisenä mitalin ja lämpölakanan. Jatka kävelemistä heti maaliviivan ylitettyäsi, sillä palvelut ovat hiukan pidemmällä. Toimitsijat poistavat chipin. Maalissa saat myös pienen eväspussin ja t-paidan. Maalialueelta kävelet suoraan Strand katua pitkin hotellille vartissa. kartta-lontoo

Lähtö

Massalähtö on klo 10.00. Eliittiryhmän naiset sekä pyörätuolikelaajat lähtevät aikaisemmin.

Maratonreitillä

Ensimmäiset kolme mailia eri väriset lähtönumerot juoksevat eri reittiä ja ole varovainen, kun kaikki juoksijat yhdistyvät samalle reitille. Silloin voi olla ruuhkaisempaa.

Juomapisteet                      Vesipisteet, Buxton natural Mineral Water mailin välein (3 mailista 25 mailiin), 250ml pulloissa (flip-top). Lucozade Sport urheilujuomaa 380ml pulloissa (flip-top) 5, 10, 15, 19 ja 23 mailin kohdalla. Juomapullot heitetään radan sivuun!
Geelipisteet                         Geelipisteet, Lucozade Sport Carbo Gel löytyvät 14 ja 21,5 mailin kohdalla.
WC                                     sinisellä reitillä; 600m, 1,25 mailin, 2 mailin ja siitä eteenpäin kahden mailin välein 24 mailiin saakka. punaisella reitillä; 1 mailin, 2 mailin ja siitä eteenpäin kahden mailin välein 24 mailiin saakka. vihreällä reitillä; 1,25 mailin, 2 mailin ja siitä eteenpäin kahden mailin välein 24 mailiin saakka.
Matka                                 Reitillä on opasteet 5 km välein.
Suihkupisteet                      Kuusi suihkupistettä ovat 9, 13, 17, 20, 22 ja 23,5 mailin kohdalla.
Keskeytys                           Jos joudut keskeyttämään, etsi lähin ensiapupiste, josta saat kuljetuksen maaliin. Pääset maaliin myös ilmaiseksi julkisilla kulkuvälineillä näyttämällä juoksunumeroa. Julkisilla pysäkeillä on toimitsijoita, jotka poistavat chipin ja kirjaavat keskeytyksen.

Aikaraja 8h

 

YLEISIÄ OHJEITA MATKALLE

Passi

Matkalla tulee olla voimassaoleva passi. Mukaan kannattaa ottaa valokopio passista ja säilyttää se erikseen passista.

Matkavakuutus

Tarkista, että matkavakuutesi on voimassa.

Valuutta

Valuuttana Britanniassa on punta. Rahan nostaminen on yleensä mahdollista suomalaisella maksukortilla.

Lentoliput

Lentoliput lähetetään teille sähköisenä suoraan varausjärjestelmästä sähköpostiinne. Ottakaa siitä kopio mukaan tai viesti kännykkäänne. Mikäli ette ole lentolippuja saaneet, niin ottakaa toimistoomme yhteyttä.

Lähtöselvitys

Jokainen huolehtii itse omasta lähtöselvityksestään lentokentällä.  Lähtöselvityksen voi tehdä myös ennakkoon 36 tuntia ennen lähtöä joko internetissä tai matkapuhelimella. Lisätietoa löytyy Finnairin sivuilta http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in

Kun lähtöselvitys on tehty ennakkoon, voi matkatavarat vain jättää matkalaukkutiskille ennen turvatarkastukseen menoa.

Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin voi ottaa enintään yhden laukun, jonka enimmäispaino on 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm.

Ruumaan

menevä matkatavara saa olla korkeintaan 23 kg. Lisätietoja voi tarkistaa esim.  http://www.mitamukaanlennolle.fi.

Kuljetus hotellille

Meille on yhteinen bussikuljetus lentokentältä hotellille. Kokoonnumme tullin jälkeentuloaluaan ja siirrymme siitä yhdessä bussille. Opas odottaa teitä kentällä Vetikko Travel –kyltin kanssa.

Aika

Britanniassa aika on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Sähkövirta

Britannian sähköverkkojännite on 240volttia. Suomesta tuodut sähkölaitteet tarvitsevat erilaisen pistorasian vuoksi adapterin, joita myydään useimmissa supermarketeissa tai tavarataloissa. Hotellin käytävillä on myös automaatteja, mistä adapterin saa, mutta hinta on kalliimpi.

Hyvä tietää

Ulkoasiainministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta: http://www.formin.fi/public/default.aspx?contentid=68780&nodeid=15735&contentlan=1&culture=fi-FI

Juoksunumerot

Jokainen noutaa itse henkilökohtaisesti oman juoksunumeronsa. Menemme yhdessä kisatoimistoon suoraan lentokentältä. Ottakaa siis Lontoosta saamanne vahvistus käsimatkatavaroihin, jotta se on helposti saatavilla. Lisäksi passi henkilöllisyyden todistamista varten.

Matkanjohtaja

Olen mukana matkallanne matkanjohtajana. Lennän kanssanne yhdessä Lontooseen.

Matkan aikana minua tavoittaa myös kännykästä puh. +358 50 588 2600

Hyvää matkaa ja tapaamisiin

Paula Vetikko

Vetikko Travel

puh. 010 235 1100

www.vetikkotravel.com,

e-mail: maraton@vetikkotravel.com