fbpx
Avoinna ma-pe klo 15 – 18, puh 050 588 2600 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) paula@vetikkotravel.com

KANGAROO HOPPET JA MERINO MUSTER 2019

3050€ / hlö / kahden hengen huoneessa + lento alk 1700€ 

Hinta sisältää

• kuljetukset kohteessa bussi ohjelman mukaan
• suksien ja matkatavaroiden  kuljetuksen
• majoituksen valitussa huonetyypissä aamiaisella
• Vetikko Travelin matkanjohtajan palvelut matkan ajan ja suunniteltu ohjelma. Matkanjohtajana on Tokion maratonilta tuttu Lotta Watia, kenen ammattitaito saa aina loistavaa palautetta asiakkailtamme

Lisämaksut

  • Kilpailuilmoittautumiset. Kilpailuilmoittautuminen hoidetaan kauttamme.
  • lennot tarjotulla lentoreitillä 1700€ / hlö 03/19 olevan paikkatilanteen ja hinnaston mukaan
  • suksien kuljetuksen lennoilla / suksipussi maksimi 23kg
  • sisäänpääsyt ja kuljetukset retkillä
  • ateriat

Palvelumaksu 20€ / tilaus.

MATKAOHJELMA AUSTRALIAN JA UUDEN-SEELANNIN HIIHTOMATKALLE

Mikäli haluat jo menomatkalla pysähtyä omatoimisesti esim. Singaporessa, niin voit lähteä matkalle oman aikataulun mukaan.

Tässä yksi vaihtoehto

18.8. Helsinki – Singapore 23.55 – 16.30+1
19.8. Singapore – Melbourne 20.15 – 05.35+1
4.9. Queenstown – Sydney 12.15 – 13.35
4.9. Sydney – Singapore 15.55 – 22.15
4.9. Singapore – Helsinki 23.25 – 06.15+1

Tiistai 20.8.

Aamulla saapuminen Melbourneen. Saapuminen keskustan hotelliin ja majoittuminen. Huoneen saa iltapäivällä.

Keskiviikko 21.8.

Tutustuminen opastetusti Melbournen nähtävyyksiin.

Torstai 22.8.

Aamiaisen jälkeen klo 09 lähdetään bussilla kisapaikalle. Mt Beautyyn saavutaan iltapäivällä noin klo 15. Majoittuminen motelliin. Mt Beauty sijaitsee noin 30km kisapaikasta.

Perjantai 23.8.

Hiihtobussilla pääsee tutustumaan hiihtolatuihin ja testaamaan suksia

Lauantai 24.8.

Hiihtomaraton 42FT

Sunnuntai 25.8.

Paluu bussilla Melbourneen, jonne saavutaan illalla

Maanantai 26.8.

Melbournessa. Mahdollisuus lisämaksullisiin retkiin.

Tiistai 27.8.

Aamulla lento Melbournesta Uuteen-Seelantiin, eteläsaaren suurimpaan kaupunkiin Christchursiin, jossa v 2010 – 2012 maanjäristyksen tuhot ovat yhä nähtävissä. Siellä tutustutte niin katutaiteeseen kuin katukeittiöön.

Keskiviikko 28.8.

Suurkaupungista suuntaatte ihastelemaan Uuden-Seelannin kaunista luontoa kuten Tekapo-järveä, Pukakia ja Uuden-Seelannin korkeinta vuorta Mt Cookia. Se yltää aina 3724 m korkeuteen.

Majoittuminen maalaishotelliin

Torstai 29.8.

Aamupäivän tutustutte vielä ihmeelliseen luontoon ja iltapäivällä siirtyminen Wanakan kaupunkiin. Majoittuminen ja World Loppet Master illallinen.

Perjantai 30.8.

Käynti Snow Farmilla tutustumassa latuihin ja testaamassa suksia.

Lauantai 31.8.

Hiihtomaraton 42FT.

Sunnuntai 1.9.

”varapäivä” Wanakassa, jos hiihtomaraton siirtyy päivällä.

Maanantai 2.9.

Wanakasta siirtyminen bussilla Queenstowniin. Matkalla pysähtyminen historialliseen ja viehättävään Arrowtownin kylään.

Illalla saapuminen Queenstowiin ja majoittuminen. Käynti vaikka kuumalähdekylpylässä.

Tiistai 3.9.

Tutustuminen Queenstwoniin.

Keskiviikkona 4.9.

Aamupalan jälkeen siirtyminen lentokentälle ja kotimatka alkaa.

Jokainen voi jatkaa matkaa omatoimisesti joko Uudessa-Seelannissa tai Australiassa.

YLEISIÄ OHJEITA MATKALLE AUSTRALIAAN JA UUTEEN-SEELANTIIN

Passi ja viisumi

Matkustajilla tulee olla passi.. Myös muista tärkeimmistä asiapapereista kuten luottokorteista ja lentolipuista on hyvä ottaa kopiot ja säilyttää niitä erillään alkuperäisistä. Mikäli passi katoaa tai varastetaan, tulee siitä tehdä ilmoitus lähimmälle paikalliselle poliisiviranomaiselle.Lennon aikana matkustajille jaetaan täytettäväksi maahantulo- ja maastapoistumiskortti. Kaikki matkustajat lapset mukaan lukien täyttävät kortit englanniksi kuulakärkikynällä selkeästi tekstaten. Maastapoistumiskortti tulee säilyttää matkan ajan; se luovutetaan lentoasemalla maasta lähdettäessä.

Lentoliput

Lentoliput lähetetään teille sähköisenä suoraan varausjärjestelmästä sähköpostiinne. Ottakaa siitä kopio mukaan tai viesti kännykkäänne. Mikäli ette ole lentolippuja saaneet, niin ottakaa toimistoomme yhteyttä.

Lähtöselvitys

Jokainen huolehtii itse omasta lähtöselvityksestään lentokentällä. Lähtöselvityksen voi tehdä myös ennakkoon 36 tuntia ennen lähtöä joko internetissä tai matkapuhelimella. Lisätietoa löytyy Finnairin sivuilta http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in Kun lähtöselvitys on tehty ennakkoon, voi matkatavarat vain jättää matkalaukkutiskille ennen turvatarkastukseen menoa.

Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin voi ottaa enintään yhden laukun, jonka enimmäispaino on 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm. Huomioikaa rajoitukset nesteiden kuljettamisessa lennoilla. Yksittäinen nestepakkaus voi olla kooltaan enintään 100ml ja sen tulee mahtua litran kokoiseen, suljettavaan läpinäkyvään muovipussiin. Ruumaan voi mennä yksi matkatavara, jonka enimmäispaino on 23 kg. Ketkä ovat varanneet suksipussin matkalle, vahvistus näkyy lentolipussa.

Sukset ja suksivoiteet

Lisämaksu suksien kuljetuksesta koneessa on maksettu lentolipun yhteydessä. Suksivoiteiden kuljettamisessa käsimatkatavaroissa tai ruumassa on sallittu, mikäli kyseessä on kiinteä suksivoide tai liisterivoide. Jotkut voiteet saattavat sisältää kiellettyjä aineosia. Jos voidepakkauksessa on teksti syttyvää, on kuljetus lentokoneessa kokonaan kielletty. Useimmat voiteenpoistoaineet ovat palavia nesteitä ja siis kiellettyjä. Lisätietoja voi tarkistaa esim. http://www.mitamukaanlennolle.fi

Matkavakuutus

Voimassa oleva kaiken kattava matkavakuutus on ehdoton. Kohdemaahan tarvittavat rokotukset on syytä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Matkailijan terveysoppaasta löytyy hyvää tietoa rokotuksista ja matkailijan terveydenhoitoon liittyvistä asioista Matkailijan on aina hyvä selvittää ennakkoon matkakohteensa tartuntatautitilanne. Tilannetietoja mahdollisista tartuntataudeista löydät seuraavien viranomaisten verkkosivuilta: • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos http://www.thl.fi • Maailman terveysjärjestö WHO www.who.int

Jännite

Verkkojännite on 230 volttia (240) –  50Hz. Tavarataloista, matkamuisto- ja sähkökaupoista löytyy adaptereita eurooppalaisia sähkölaitteita varten.

Hyvä tietää

Ulkoasianministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta: • Australia ja Uusi-Seelanti

Suomen suurlähetystö

Canberran suurlähetystö

Matkanjohtaja

Matkalla mukana on Vetikko Travelin matkanjohtaja

Ilmoittautun Kangaroo Hoppet ja Merino Muster hiihtomatkalle

3 + 2 =