Avoinna ma-pe klo 09.00 – 16.30, puh 010 235 1100 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) maraton@vetikkotravel.com

Jungfraun maratonilmoittautuminen ja majoitus 5-9.9.2019

Varaus tulee tehdä 20.02.2019 mennessä Meillä on oma kiintiö juoksunumeroista Jungfraun maratonille ja myymme sitä majoituksen kanssa yhdessä. Majoitus on viehättävässä Wengenin autottomassa kylässä maratonreitin varrella. Majoituskiintiömme on torstai – maanantai, mutta matkaa voi toki jatkaa ja varaamme lisämajoitusta tarvittaessa.

Hotel Sunstar Wengen

4 tähden hotelli sijaitsee kylän keskustassa aivan rautatieaseman vieressä. Hotellilla on uima-allas ja sauna, jossa on hyvä renotua maratonin jälkeen. Hotellin ravintolassa tarjoillaan perjantaina pasta illallinen juoksijoille. Hotellin isäntä saattaa aamupalalla kertoa minkä nimisen lehmän maidosta tarjottava juusto on tehty. Lähiruokaa parhaimmillaan. Hotellia vastapäätä lähtevällä Wengen-Mannlichen köysiradalla voi vaikka mennä ylös ja hölkätä alas hotellille.

Hinta + lento

670 € / hlö / yhden tai kahden hengen huoneessa Hinta sisältää

  • 4 vrk majoituksen aamiaisella valitussa huonetyypissä
  • kylpyläosaston vapaan käytön hotellissa
  • 100% ilmoittautumisen maratonille
  • maratonjärjestäjän kuljetukset kilpailupaikoille
  • junalippu Zurich – Wengen – Zurich juoksijoille. Maratontoimisto lähettää elokuussa kaikille juoksijoille koodin, jolla voitte itse netistä varata oman junalipun ilmaiseksi. Matka-aika on Zrh – Wengen 2-7.9. ja Wengen – Zrh 7-12.9.

Lisämaksut

  • lennot Helsinki – Zurich – Helsinki
  • junalippu Zurich – Wengen – Zurich huoltajille

Lentohinta määräytyy varauspäivän paikkatilanteen ja hinnaston mukaan. Tilausmaksu 20€ / laskutettu asiakas  

 

Matkaehdotelma

Tämä on vain matkaehdotelma ja voit ottaa meiltä vain majoituksen ja juoksunumeron, jos haluat pidemmän loman omatoimisesti.

Torstai 5.9.

Lentovaihtoehto Helsingistä Zurichiin 07.55 – 09.40

  • Huom! Lento ei sisälly hintaan ja ne varataan, kun asiakas vahvistaa lähtönsä. Hinta perustuu varauspäivän hinnastoon ja paikkatilanteeseen. Lentoaikataulu on vain ehdotelma ja siitä voi poiketa.

Junalla pääsee helposti lentokentältä Interlakeniin, josta paikallisjunalla Wengeniin ( 2-3 vaihtoa )

Saapuminen autottomaan Wengenin kylään ja majoittuminen.

Perjantai 6.9.

Vietä päivä upeissa Alppimaisemissa. Mene vaikka junalla käymään Top on Europe– Jungfraujochin Euroopan korkeimmalla oleva rautatieasella ihastelemassa maailmanperintölistalle kuuluvan Aletsch-jäätikön häikäisevää vuoristomaisemaa.

Tai köysiradalla hotellin vierestä ylös ja hölkäten alas. Wengenin kylä sijaitsee lähe 1300m korkeudessa, niin ehdit hiukan totutella vuoristoilmaan ennen maratonia.

Retket omatoimisesti

Lauantai 7.9.

Aamupalan jälkeen lähtö junalla maratonin lähtöpaikalle Interlakeniin. Voit noutaa juoksunumeosi lähtöpaikan vieressä olevasta kisateltasta vielä aamulla.

Junat lähtöpaikalle lähtevät n klo 5.30 – 7.00 ja matka kestää noin 45min.

Maratonin startti on klo 08.30.

Maalista on kuljetukset takaisin Wengenin kylään.

Ilmoittautuminen kisaan menee kauttamme ja meillä on oma kiintiö numeroista.

Sunnuntai 8.9.

Nauti aamiainen kaikessa rauhassa upeita maisemia ihaillen ja maratonkokemuksia kertaillen. Vietä leppoisa palautmispäivä huikeissa Alppimaisemissa.

Maanantai 9.9.

Meno junalla Zurichin lentokentälle iltapäivällä.

Lentovaihtoehto Zurichistä Helsinkiin 19.10 – 22.50

Mahdollisuus jatkaa omatoimisesti lomaa Sveitsissä.

 

Kilpailuinfo

Haasta itsesi ja lähde juoksemaan Aplppien upeisiin maisemin Sveitsin Jungfraun maratonille. Lento on Zurichiin, josta junalla Interlakeniin ja siitä vielä jatketaan paikallisjunalla Wengeniin.

Maratoniin lähtö Interlakenissa on 568m korkeudessa ja korkeimmilaan reitti käy 2320m korkeudessa. Alkumatka juostaan kylätietä, mutta loppuosa menee polkuja pitkin, joissa ohittaminen saattaa olla vaikeaa.  Aikaraja on 6,5h, mutta juoksijoiden pitää ohittaa seuraavat tarkistuspisteet Wengen 30km ajassa 4h 20min ja Wengernalp 37,9km ajassa 5h 35min.

 

 

 

Yleisiä ohjeita matkalle

Passi

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Mukaan kannattaa ottaa valokopio passista ja säilyttää se erikseen passista.

Matkavakuutus

Tarkista, että matkavakuutesi on voimassa sekä mahdolliset kilpailun aiheuttamat rajoitukset.

Valuutta

Valuuttana Italiassa on Sveitsin frangi. Rahan nostaminen on yleensä mahdollista suomalaisella maksukortilla minkä tahansa pankin nostoautomaatista.

Lentoliput

Lentoliput lähetetään teille sähköisenä suoraan varausjärjestelmästä sähköpostiinne. Ottakaa siitä kopio mukaan tai viesti kännykkäänne. Mikäli ette ole lentolippuja saaneet, niin ottakaa toimistoomme yhteyttä.

Lähtöselvitys

Jokainen huolehtii itse omasta lähtöselvityksestään lentokentällä.  Lähtöselvityksen voi tehdä myös ennakkoon 36 tuntia ennen lähtöä joko internetissä tai matkapuhelimella. Lisätietoa löytyy Finnairin sivuilta http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in

Kun lähtöselvitys on tehty ennakkoon, voi matkatavarat vain jättää matkalaukkutiskille ennen turvatarkastukseen menoa.

Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin voi ottaa enintään yhden laukun, jonka enimmäispaino on 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm.

Ruumaan

menevä matkatavara saa olla korkeintaan 23 kg. Lisätietoja voi tarkistaa esim. http://www.mitamukaanlennolle.fi

Kuljetus Wengweniin

Lentokentältä pääsee helposti junalla Wengeniin. Matkalla on junan vaihtoja.

Aika

Sveitsissä aika on tunnin vähemmän kuin Suomessa

Hyvä tietää

Ulkoasianministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta:

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15735