Avoinna ma-pe klo 09.00 – 16.30, puh 010 235 1100 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) maraton@vetikkotravel.com

 

 

Gsieser Tal Lauf  16-17.02.2019

Gsieser Tal Lauf hiihdetään osana Euroloppet sarjaa. Kilpailu on Italian toiseksi suurin hiihto eikä sitä ole kertaakaan peruttu lumen puutteen vuoksi 1984 jälkeen. Osallistujia on vuosittain n. 2500 kymmenistä eri maista. Kilpailun voittajia ovat mm. Bjöerndalen, Di Centa ja Fauner. Lento Muncheniin 16.02. mistä siirtyminen joko bussilla tai vuokra-autolla hotelliin lähelle kisapaikkaa. Lauantaina on perinteisen  ja sunnuntaina vapaan hiihtotavan kisa. Maanantaina paluu Suomeen.  Kilpailupaikkakunnalla on mahdollista maisemien ja yhdessäolon lisäksi nauttia monipuolisesta ohjelmasta oman valinnan mukaan. On musiikkia, kansanperinnettä ja tietenkin hyvää ruokaa! Paikallisliikenteen bussin pysäkki on hotellin edessä ja se kulkee joka tunti.

Hinta + lento

285€ / henkilö / kahden hengen huoneessa

350€ / henkilö / yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää

  • majoituksen valitussa huonetyypissä aamiaisella
  • paikalliset verot

Lisämaksut

  • lento Helsinki – Munchen – Helsinki varauspäivän hinnaston mukaan alk 315€ (11/2018) + suksipussi ja lipunkäsittelymaksu
  • kuljetus kuljetus lentokentältä hotelliin meno-paluu, joko bussilla tai vuokra-autolla, riippuu lähtijöden määrästä
  • kilpailuilmoittautuminen

20€ / palvelumaksu

 

15.02. 2019 Perjantai

Lento klo 08.00 Helsingistä Muncheniin.  Siirtyminen joko pikkubussilla tai vuokra-autolla Monguelfoon ja majoittuminen

Lentokenttäkuljetus

Järjestämme lentokenttäkuljetuksen bussilla mikäli on riittävästi matkustajia tai vuokra-autolla, mikäli on vähän matkustajia.

MAJOITUS

Hotel Goldene Rose

16.02.2019 Lauantai

42km CT ja 30km CT perinteisen kisat

17.02.2019 Sunnuntai

42km FT ja 30km FT vapaan kisat

18.02.2019 Maanantai

Paluu Munchenin lentokentälle.

Klo 12.00 lento lähtee

Klo 15.35 saapuminen Helsinkiin

 

 

Englanninkielistä kilpailuinfoa tästä.  Katso myös www.euroloppet.com/fi/kilpailut

 

 

 

 

Yleisiä ohjeita matkalle

Passi

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Mukaan kannattaa ottaa valokopio passista ja säilyttää se erikseen passista. Italiaan majoittuessa hotelli ottaa valokopiot passeista ja sisäänkirjautuminen käy nopeammin, mikäli teillä on kopio valmiina.

Matkavakuutus

Tarkista, että matkavakuutesi on voimassa sekä mahdolliset kilpailun aiheuttamat rajoitukset.

Valuutta

Valuuttana Italiassa on euro. Rahan nostaminen on yleensä mahdollista suomalaisella maksukortilla minkä tahansa pankin nostoautomaatista.

Lentoliput

Lentoliput lähetetään teille sähköisenä suoraan varausjärjestelmästä sähköpostiinne. Ottakaa siitä kopio mukaan tai viesti kännykkäänne. Mikäli ette ole lentolippuja saaneet, niin ottakaa minuun yhteyttä.

Lähtöselvitys

Jokainen huolehtii itse omasta lähtöselvityksestään lentokentällä.  Lähtöselvityksen voi tehdä myös ennakkoon 36 tuntia ennen lähtöä joko internetissä tai matkapuhelimella. Lisätietoa löytyy Finnairin sivuilta http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in

Kun lähtöselvitys on tehty ennakkoon, voi matkatavarat vain jättää matkalaukkutiskille ennen turvatarkastukseen menoa.

Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin voi ottaa enintään yhden laukun, jonka enimmäispaino on 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm.

Huomioikaa rajoitukset nesteiden ja mm. suksivoiteiden kuljettamisessa lennoilla. Yksittäinen nestepakkaus voi olla kooltaan enintään 100ml ja sen tulee mahtua litran kokoiseen, suljettavaan läpinäkyvään muovipussiin.

Sukset Suksipussin enimmäispaino saa maksimissaan 23kg.

Lisämaksu suksien kuljetuksesta koneessa on maksettu lentolipun yhteydessä.

Ruumaan

menevä matkatavara saa olla korkeintaan 23 kg. Suksivoiteiden kuljettamisessa käsimatkatavaroissa tai ruumassa on sallittu, mikäli kyseessä on kiinteä suksivoide tai liisterivoide. Jotkut voiteet saattavat sisältää kiellettyjä aineosia. Jos voidepakkauksessa on teksti syttyvää, on kuljetus lentokoneessa kokonaan kielletty. Useimmat voiteenpoistoaineet ovat palavia nesteitä ja siis kiellettyjä. Lisätietoja voi tarkistaa esim. http://www.mitamukaanlennolle.fi

Aika

Italiassa aika on tunnin vähemmän kuin Suomessa

Hyvä tietää

Ulkoasianministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta:

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15735