Avoinna ma-pe klo 09.00 – 16.30, puh 010 235 1100 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) maraton@vetikkotravel.com

 

 

Gsieser Tal Lauf  17-18.02.2018

Gsieser Tal Lauf hiihdetään osana Euroloppet sarjaa 17-18.02.2018. Kilpailu on Italian toiseksi suurin hiihto eikä sitä ole kertaakaan peruttu lumen puutteen vuoksi 1984 jälkeen. Osallistujia on vuosittain n. 2500 kymmenistä eri maista. Kilpailun voittajia ovat mm. Bjöerndalen, Di Centa ja Fauner. Lennämme Muncheniin 16.02. mistä siirrymme bussilla hotelliimme lähelle kisapaikkaa. Lauantaina on perinteisen  ja sunnuntaina vapaan hiihtotavan kisa. Maanantaina palaamme Suomeen.  Kilpailupaikkakunnalla on mahdollista maisemien ja yhdessäolon lisäksi nauttia monipuolisesta ohjelmasta oman valinnan mukaan. On musiikkia, kansanperinnettä ja tietenkin hyvää ruokaa!. Paikallisliikenteen bussin pysäkki on hotellin edessä ja se kulkee joka tunti.

Hinta

870€ / henkilö / kahden hengen huoneessa

900€ / henkilö / yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää

  • lennot Helsinki – Munchen – Helsinki, kaikki matkustajamaksut ja verot
  • suksipussin kuljetuksen lennolla
  • kuljetuksen Munchenin lentokentältä hotelliin meno-paluu
  • majoituksen valitussa huonetyypissä aamiaisella
  • paikalliset verot

Lisämaksut

n. 60€ / kilpailuilmoittautuminen/kisa. Ilmoita mihin kisoihin osallistut niin annamme tarkan hinnan.

20€ / palvelumaksu

 

16.02. 2018 Perjantai

Lento klo 08.00 Helsingistä Muncheniin.  Kuljetus Monguelfoon ja majoittuminen

MAJOITUS

Hotel Goldene Rose

17.02.2018 Lauantai

42km CT ja 30km CT perinteisen kisat

18.02.2018 Sunnuntai

42km FT ja 30km FT vapaan kisat

19.02.2018 Maanantai

Kuljetus Munchenin lentokentälle lähtö aamulla klo 6.

Klo 12.00 lento lähtee

Klo 15.35 saapuminen Helsinkiin

 

 

Englanninkielistä kilpailuinfoa tästä.  Katso myös www.euroloppet.com/fi/kilpailut

 

 

 

 

Yleisiä ohjeita matkalle

Passi

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Mukaan kannattaa ottaa valokopio passista ja säilyttää se erikseen passista. Italiaan majoittuessa hotelli ottaa valokopiot passeista ja sisäänkirjautuminen käy nopeammin, mikäli teillä on kopio valmiina.

Matkavakuutus

Tarkista, että matkavakuutesi on voimassa sekä mahdolliset kilpailun aiheuttamat rajoitukset.

Valuutta

Valuuttana Italiassa on euro. Rahan nostaminen on yleensä mahdollista suomalaisella maksukortilla minkä tahansa pankin nostoautomaatista.

Lentoliput

Lentoliput lähetetään teille sähköisenä suoraan varausjärjestelmästä sähköpostiinne. Ottakaa siitä kopio mukaan tai viesti kännykkäänne. Mikäli ette ole lentolippuja saaneet, niin ottakaa minuun yhteyttä.

Lähtöselvitys

Jokainen huolehtii itse omasta lähtöselvityksestään lentokentällä.  Lähtöselvityksen voi tehdä myös ennakkoon 36 tuntia ennen lähtöä joko internetissä tai matkapuhelimella. Lisätietoa löytyy Finnairin sivuilta http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in

Kun lähtöselvitys on tehty ennakkoon, voi matkatavarat vain jättää matkalaukkutiskille ennen turvatarkastukseen menoa.

Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin voi ottaa enintään yhden laukun, jonka enimmäispaino on 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm.

Huomioikaa rajoitukset nesteiden ja mm. suksivoiteiden kuljettamisessa lennoilla. Yksittäinen nestepakkaus voi olla kooltaan enintään 100ml ja sen tulee mahtua litran kokoiseen, suljettavaan läpinäkyvään muovipussiin.

Sukset Suksipussin enimmäispaino saa maksimissaan 23kg.

Lisämaksu suksien kuljetuksesta koneessa on maksettu lentolipun yhteydessä.

Ruumaan

menevä matkatavara saa olla korkeintaan 23 kg. Suksivoiteiden kuljettamisessa käsimatkatavaroissa tai ruumassa on sallittu, mikäli kyseessä on kiinteä suksivoide tai liisterivoide. Jotkut voiteet saattavat sisältää kiellettyjä aineosia. Jos voidepakkauksessa on teksti syttyvää, on kuljetus lentokoneessa kokonaan kielletty. Useimmat voiteenpoistoaineet ovat palavia nesteitä ja siis kiellettyjä. Lisätietoja voi tarkistaa esim. http://www.mitamukaanlennolle.fi

Aika

Italiassa aika on tunnin vähemmän kuin Suomessa

Hyvä tietää

Ulkoasianministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta:

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15735