Avoinna ma-pe klo 09.00 – 16.30, puh 010 235 1100 (puhelun hinta matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) maraton@vetikkotravel.com

Marcia Gran Paradiso kilpailu hiihdetään vuosittain Cognessa Gran Paradison kansallispuiston huikeissa maisemissa. Ensimmäinen kilpailu hiihdettiin 1975  ja 2016 se liittyi Euroloppet -sarjaan.  Kisapaikka sijaitsee n. 215 km päässä Milanosta minne suosittelemme lentoa. Helpoiten lentokentältä kisapaikkakunnalle pääsee vuokra-autolla.

Marcia Gran Paradison matka toteutetaan omatoimimatkana. Jos olet lähdössä yksin tai pienellä porukalla ja olet valmis jakamaan vuokra-auton yms. kulut toisten hiihtäjien kanssa, niin ilmoittaudu meille ja me voimme yhdistää teidät samalle matkalle. Hoidamme kaikki lento-  ja majoitusvaraukset puolestanne

 

Perjantai

Suosittelemme Finnairin lentoa Milanoon. Lento lähtee Helsingistä klo 08.05 ja saapuu Milanoon klo10.10.

Vuokra-autolla Cogneen.

MAJOITUS

Hotel Stambecco (www.hotelstambecco.net)

Lauantai

Vapaata ohjelmaa, hiihtoa ja suksien testausta. Vinkki; tutustu kansallispuiston maisemiin www.http://www.pngp.it/en

Sunnuntai

Klo 10.00 perinteisen hiihtotavan lähtö. Voi hiihtää joko 45 tai 25 km.

Maanantai

Paluu Milanoon, josta lento Helsinkiin lähtee klo 18.55 ja saapuu Helsinkiin klo 23.00

 

Kilpailuinfo

Englanninkielistä infoa tapahtumajärjestäjältä täällä.

Reittikartta tästä 

Katso myös http://www.euroloppet.com/fi/home.html

 

Yleisiä ohjeita matkalle

Passi

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Mukaan kannattaa ottaa valokopio passista ja säilyttää se erikseen passista. Italiaan majoittuessa hotelli ottaa valokopiot passeista ja sisäänkirjautuminen käy nopeammin, mikäli teillä on kopio valmiina.

Matkavakuutus

Tarkista, että matkavakuutesi on voimassa sekä mahdolliset kilpailun aiheuttamat rajoitukset.

Valuutta

Valuuttana Italiassa on euro. Rahan nostaminen on yleensä mahdollista suomalaisella maksukortilla minkä tahansa pankin nostoautomaatista.

Lentoliput

Lentoliput lähetetään teille sähköisenä suoraan varausjärjestelmästä sähköpostiinne. Ottakaa siitä kopio mukaan tai viesti kännykkäänne. Mikäli ette ole lentolippuja saaneet, niin ottakaa minuun yhteyttä.

Lähtöselvitys

Jokainen huolehtii itse omasta lähtöselvityksestään lentokentällä.  Lähtöselvityksen voi tehdä myös ennakkoon 36 tuntia ennen lähtöä joko internetissä tai matkapuhelimella. Lisätietoa löytyy Finnairin sivuilta http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/check-in

Kun lähtöselvitys on tehty ennakkoon, voi matkatavarat vain jättää matkalaukkutiskille ennen turvatarkastukseen menoa.

Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin voi ottaa enintään yhden laukun, jonka enimmäispaino on 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm.

Huomioikaa rajoitukset nesteiden ja mm. suksivoiteiden kuljettamisessa lennoilla. Yksittäinen nestepakkaus voi olla kooltaan enintään 100ml ja sen tulee mahtua litran kokoiseen, suljettavaan läpinäkyvään muovipussiin.

Sukset Suksipussin enimmäispaino saa maksimissaan 23kg.

Lisämaksu suksien kuljetuksesta koneessa on maksettu lentolipun yhteydessä.

Ruumaan

menevä matkatavara saa olla korkeintaan 23 kg. Suksivoiteiden kuljettamisessa käsimatkatavaroissa tai ruumassa on sallittu, mikäli kyseessä on kiinteä suksivoide tai liisterivoide. Jotkut voiteet saattavat sisältää kiellettyjä aineosia. Jos voidepakkauksessa on teksti syttyvää, on kuljetus lentokoneessa kokonaan kielletty. Useimmat voiteenpoistoaineet ovat palavia nesteitä ja siis kiellettyjä. Lisätietoja voi tarkistaa esim. http://www.mitamukaanlennolle.fi

Aika

Italiassa aika on tunnin vähemmän kuin Suomessa

Hyvä tietää

Ulkoasianministeriön matkustustiedotteeseen voi tutustua seuraavan linkin kautta:

http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15735